Ciudadanos Paterna aposta per fomentar la convivència intergeneracional en Paterna

García: “És necessari anticipar-se als canvis demogràfics i implementar polítiques públiques que generen vincles entre diferents generacions”

Ciudadanos Paterna (Cs) ha presentat per al pròxim ple municipal una proposta en la qual es pretén “desenrotllar noves polítiques públiques encaminades a millorar la convivència entre veïns del municipi en diferents edats”, ha declarat Miguel García, regidor del grup.

Segons García, “esta iniciativa respon a una necessitat real de municipi: Paterna, en pocs anys, augmentarà de manera exponencial el seu nombre d’habitants majors de 60 anys”. Per això, ha argumentat, “devem anticipar-nos en polítiques públiques que permeten esta col·laboració entre diverses generacions en tots els sentits”.

“La intenció és que en tots els projectes que inicie o subvencione l’Ajuntament de Paterna es tinguen en compte accions que motiven les trobades intergeneracionals en la població”, hi ha avançat. A més, ha demanat que “para totes les iniciatives que es pretenguen portar a terme es conte en els diferents agents socials de Paterna involucrats”. “Sobretot que l’Ajuntament impulse unes altres que es basen en projectes reals ja implantats satisfactòriament en altres localitats espanyoles i europees”, ha matisat.

Per a García “és molt important que es permeta realitzar una avaluació de totes les polítiques públiques que es realitzen en un futur en este sentit”. En la mateixa línia, ha explicat, “és imprescindible que es publiquen en la web del consistori de manera que s’oferisca tota la transparència als seus ciutadans per a poder millorar-les constantment”.

“En Cs Paterna estem compromesos en abordar els grans reptes que es plantegen en la nostra societat”, ha assegurat l’edil alhora que ha insistit que “es tracta d’estar preparats per a la realitat demogràfica que viurem en un futur pròxim”.

Publicitat