Ciudadanos declara la guerra a Grezzi i al carril bici

El regidor de Ciudadanos (Cs) Narcís Estellés, ha acusat d'"insostenible" la planificació de la mobilitat que du a terme el regidor Giuseppe Grezzi

Estellés, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, ha criticat “els múltiples problemes que Grezzi ha creat i deixat sense resoldre a València, que els valencians patirem durant molt de temps”.

Estellés ha exigit a Grezzi que frene la construcció de carrils bici problemàtics i canvis de carrers i es recolze en “informes favorables de Policia Local per a realitzar les actuacions que depenen de la seua delegació”: Grezzi ha de coordinar les seues actuacions amb totes les delegacions i especialment amb la de Seguretat Ciutadana”. A més, el regidor de Cs ha exigit planificar la mobilitat de la ciutat de manera coordinada amb l’àrea metropolitana.

Rovira  

D’altra banda, Estellés ha criticat la forma de gestionar de Grezzi, “manca de diàleg” i ha exigit que inicie un nou camí “més plural”.

Per a concloure, el regidor de Cs ha enumerat alguns dels que per a Ciutadans, són els problemes que fan insostenible la mobilitat a València. Segons Ciutadans són: la falta de planificació, l’absència d’un Pla Director de la Bicicleta-VMP i l’existència d’una nova ordenança de mobilitat amb senyals inventats i sense homologar.

PublicitatJuega Limpio Orihuela