25.6 C
Valencia

Ciudadanos denuncia que les queixes per la brutícia als carrers han augmentat un 35,24% des de 2017

La regidora Rocío Gil afirma que l'edil Campillo nega un Pla de Neteja mentre comerços i veïns pateixen la falta de mesures.

- Publicitat -AVL

La regidora de Ciudadanos a l’Ajuntament de València Rocío Gil ha denunciat que les queixes per brutícia als carrers han augmentat un 35,24 des de 2017 i ha manifestat que el regidor Campillo continua negant la urgència d’un Pla de Neteja. “A data 15 de novembre de 2017, l’Ajuntament havia registrat 1.291 queixes. El mateix dia de 2018 van ser 1.541 i este 15 de novembre s’ha disparat fins a les 1.746”, ha dit Gil.

“El regidor Campillo continua negant un Pla de Neteja mentre que comerços i veïns pateixen la falta de mesures. En l’últim ple de novembre intentem que tiraren avant mesures concretes per a millorar la salubritat i l’aspecte dels nostres carrers i el regidor es va negar a admetre que tenia un problema”, ha dit l’edil taronja.

Rocío Gil ha explicat que el mes de desembre és un mes complicat per als serveis de neteja en el centre de la ciutat i l’ajuntament “hauria de ser conscient i preparar un pla especial de recollida de cartons i residus de la via pública per a la campanya de Nadal”.

Per a concloure, Gil ha dit: “Els veïns i els comerços necessiten accions concretes de l’ajuntament i no propaganda. És inexplicable que arribem a la campanya de nadal amb els carrers del centre plens de brutícia i xiclets pegats en el sòl”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià