Ciudadanos denuncia que les queixes per la brutícia als carrers han augmentat un 35,24% des de 2017

La regidora Rocío Gil afirma que l'edil Campillo nega un Pla de Neteja mentre comerços i veïns pateixen la falta de mesures.

Rocío Gil, Cs València / Cs València
Rocío Gil, Cs València / Cs València
PublicitatAVL

La regidora de Ciudadanos a l’Ajuntament de València Rocío Gil ha denunciat que les queixes per brutícia als carrers han augmentat un 35,24 des de 2017 i ha manifestat que el regidor Campillo continua negant la urgència d’un Pla de Neteja. “A data 15 de novembre de 2017, l’Ajuntament havia registrat 1.291 queixes. El mateix dia de 2018 van ser 1.541 i este 15 de novembre s’ha disparat fins a les 1.746”, ha dit Gil.

“El regidor Campillo continua negant un Pla de Neteja mentre que comerços i veïns pateixen la falta de mesures. En l’últim ple de novembre intentem que tiraren avant mesures concretes per a millorar la salubritat i l’aspecte dels nostres carrers i el regidor es va negar a admetre que tenia un problema”, ha dit l’edil taronja.

PublicitatRovira  

Rocío Gil ha explicat que el mes de desembre és un mes complicat per als serveis de neteja en el centre de la ciutat i l’ajuntament “hauria de ser conscient i preparar un pla especial de recollida de cartons i residus de la via pública per a la campanya de Nadal”.

Per a concloure, Gil ha dit: “Els veïns i els comerços necessiten accions concretes de l’ajuntament i no propaganda. És inexplicable que arribem a la campanya de nadal amb els carrers del centre plens de brutícia i xiclets pegats en el sòl”.