Ciudadanos exigeix a Ribó convocar el debat sobre l’estat de la ciutat

Giner: "És hora que Ribó done explicacions"

Ciudadanos (Cs) a l’Ajuntament de València ha exigit a l’alcalde, Joan Ribó, convocar “de manera urgent” el debat sobre l’estat de la ciutat.

El portaveu de Cs, Fernando Giner, ha qualificat de “necessari i inevitable” que l’alcalde “s’expose públicament per a parlar sobre els lamentables esdeveniments ocorreguts a l’Ajuntament de València en l’últim mes i quines mesures pensa emprendre sobre este tema”. “És hora que Ribó done explicacions”, ha sentenciat.

Giner ha recordat que el seu grup ha exigit a l’alcalde que “aparte de la gestió al regidor Pere Fuset”, després de ser processat per l’accident de Vivers, en el qual va morir un treballador, i ha demanat la dimissió del regidor i president de l’EMT Giuseppe Grezzi, després de l’estafa de 4 milions de diners públics en l’Empresa Municipal de Transports.

Sobre una possible moció de censura a l’Ajuntament de València, el portaveu de Cs ha insistit que el seu grup “es mantindrà al costat dels partits constitucionalistes per a tirar de l’Ajuntament als nacionalistes” i ha recordat la seua postura de “posar a la disposició de PSPV els sis regidors del grup municipal Cs”. “Una moció de censura és un assumpte molt seriós que ha de tractar-se amb el qual no s’ha de frivolitzar perquè Ribó podria eixir reforçat”, hi ha concluít.

ValenciàEspañol