Ciudadanos ha conseguit que s´aposte per més opcions d´ocupació per als jóvens de Paterna

García: “Nostre objectiu és que l´Administració potencie la generación de noves ocupacions relacionades en les tecnologíes pròpies de l´industria 4.0”.

El regidor de Ciutadans (Cs) Paterna, Miguel García, s’ha congratulat perque “Cs ha conseguit que s’aposte per més opcions d’ocupació per als jóvens de Paterna a través d’una moció aprovada en Ple”. “Esta iniciativa respon a la falta d’ocupació que hi ha en l’actualitat i que afecta a molts dels jóvens de Paterna”, ha destacat.

Segons ha detallat García, “la proposta de Cs preveu que es generen espais de trobada entre les famílies, institucions educatives i empreses en la finalitat d’impulsar i dissenyar proyectes, i activitats relacionades en les tecnologies de l’indústria 4.0”.

“És molt important que l’Administració realise accions per a ajudar a les famílies i, sobretot, als jóvens en este sentit, per a que siguen conscients que este tipo d’indústria està i va a generar molta oferta de llocs de treball a curt-mig determini”, ha argumentat l’edil a l’hora que ha explicat que “és necessari que l’Administració s’implique verdaderament per a generar noves ocupacions com els derivats de les tecnologies de l’indústria 4.0”.

Per a García, “el gran repte no està en la pròpia nova tecnologia, sino en cóm es lidera el procés de transformació digital”. Per això, ha agraït “el respal del restant de forces polítiques en esta iniciativa que considera fonamental per a alvançar en este camí”.

Finalment, el regidor ha afegit que “és prioritari per a Cs Paterna que s’ajude a l’implantació de les TIC en tots els centres educatius del municipi, tant en recursos propis com en els de atres institucions”. “Devem aprofitar tot el desenroll que hi ha en esta matèria i fer-li-ho aplegar als nostres jóvens”, ha defés.

Publicitat