Ciudadanos demana la compareixença de Marzà per les ajudes a treballadors autònoms

El diputat Juan Córdoba qualifica de falta de transparència les ajudes a mitjans de comunicació dirigits per treballadors autònoms, ja que figuren "amb el seu nom propi i DNI i l'activitat del qual al capdavant d'una empresa relacionada amb el sector no s'ha especificat per part de la Conselleria"

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) a Les Corts Valencianes ha sol·licitat la compareixença del conseller d’Educació, Vicent Marzà, perquè explique les subvencions a mitjans catalans i a treballadors autònoms, “unes ajudes que, en alguns casos, no s’arriben a entendre”, segons ha comentat el diputat Juan Córdoba.

“En total, s’han atorgat per a tal fi un total de 2.850.000€, dels quals, gran part són subvencions raonables, perquè entenem, i reivindiquem que es dote d’ajudes als mitjans de comunicació que tenen la seua activitat a la Comunitat Valenciana, però no ocorre així en tots els casos”.

Rovira  

El portaveu adjunt de Cs també ha destacat diversos exemples en els quals, s’han concedit ajudes a persones físiques sense pensar que totes les persones físiques són diaris dirigits per treballadors autònoms, “que figuren amb el seu nom propi i DNI i l’activitat del qual al capdavant d’una empresa relacionada amb el sector no s’ha especificat per part de la Conselleria”.

En cap cas el Córdoba no ha assenyalat que les persones jurídiques tampoc assenyalaven els diaris dels quals eren propietaris. Les convocatòries de les bases ja van assenyalar que qualsevol empresa (persona jurídica o autònom) pot concursar, una acció que permet a mitjans més xicotets participar de la subvenció.

PublicitatJuega Limpio Orihuela