Ciutadans (Cs) d’Alzira alerta de l’estat dels barrancs

barrancs

El regidor de Ciutadans (Cs), José Luis Ruiz, ha alertat “de l’estat en què es seguixen trobant els barrancs”. Ruiz ha declarat que “ja hauríem d’estar preparats per a les possibles pluges torrencials que anuncia l’AEMET a la nostra zona per evitar lamentar-nos després”.

L’edil ha explicat que “hem denunciat en múltiples ocasions l’abandonament i deixadesa dels barrancs del terme municipal” i també “hem exigit a l’equip de govern que prengua mesures al respecte”. Ruiz ha recordat que “al mes de març es va aprovar per unanimitat una moció presentada per Ciutadans en la qual s’instava a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) al fet que netegés i desbrossarà estes vies de desguàs però el silenci ha estat la resposta” . “Almenys, esta és la informació que els grups de l’oposició tenim”, ha puntualitzat el regidor.

“No obstant això”, ha assenyalat Ruiz, “la CHJ sí que s’ha pronunciat en altres actuacions realitzades a la nostra localitat al costat del riu”. “Potser haurien d’aclarir quines són les prioritats d’este organisme i de l’equip de govern que és qui ha de vetllar per assegurar el manteniment i la seguretat en tot el terme municipal”, ha conclòs el representant de Ciutadans.

Publicitat