sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ciutadans (C’s) de Benicarló critica l’escassa inversió per a l’ocupació i la emprenedoria del pressupost de 2016

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Benicarló, Benjamín Martí, ha criticat “l’escassa inversió per a l’ocupació i el emprenedoria en el pressupost de 2016”. “Si bé és necessari ajudar als més desfavorits a través d’un increment del 15 per cent en Benestar Social, també cal impulsar als emprenedors que generen oportunitats laborals”. Sobre aquest tema, segons ha indicat el regidor, el partit troba a faltar “polítiques de foment de l’activitat empresarial, inversions en comerç, indústria, agricultura i pesca, així com l’obertura d’una finestreta única per a facilitar la ràpida engegada de noves activitats”.

“Fomentar la creació de llocs de treball hauria de ser la màxima prioritat per al Consistori i no altres partides supèrflues en les quals, a més de comptar amb una dotació excessiva, no estan prou coordinades”, ha assenyalat Martí. D’altra banda, l’edil ha volgut subratllar que “C’s no pot votar a favor d’uns comptes en les quals s’ha augmentat la pressió impositiva mitjançant l’IBI i l’impost de vehicles de tracció mecànica, amb el que cada veí pagarà un 10 per cent més”.

Per al portaveu, per tant, “es tracta d’uns pressupostos que per res contemplen les necessitats reals de Benicarló ni dels seus habitants, i no obeeixen a cap estratègia de futur”.

Últimas noticias

Contenido relacionado