martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ciutadans destitueix Alexis Marí, que serà substituït per Mari Carmen Sánchez

El portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes, Alexis Marí, ha estat destituït per la direcció del partit pel fet d’haver criticat obertament el pressupost espanyol del 2017 –que considera que maltracta la Comunitat Valenciana– i haver-se oposat a l’aprovació dels comptes a les corts espanyoles per part de Ciutadans. Després d’haver sabut la decisió, Marí ha escrit a Twitter: ‘Dos mil dos-cents euros el mes serveixen per a molt en una nòmina, però no per a comprar ànimes. La meua no. Respecte.’

Marí ja havia dit que no combregava amb la posició de Ciutadans favorable al projecte de comptes presentat pel govern de Rajoy i era molt crític amb la partida destinada a la Comunitat Valenciana. Fins i tot té intenció d’assistir a l’acte que es farà demà a les corts, en ocasió de la diada del Vint-i-cinc d’Abril, per protestar contra el maltractament de la Comunitat Valenciana per part del govern espanyol. Un acte del qual s’ha desmarcat el PP i també Ciutadans.

Les crítiques del síndic de Ciutadans al seu partit no s’han aturat ací, sinó que també han anat enfocades a la qualitat de la democràcia interna de la formació. Divendres fou cridat a consultes a Madrid i li van donar l’ordre directa que no anés a l’acte de demà. Ell s’hi va negar.

Últimas noticias

Contenido relacionado