12:40 pm - Sunday, 9 August 2020

Ciutadans exigix al tripartit que cesse la ‘Guerra de les Places’

- Publicidad -Reciplasa

Narciso Estellés: "Els socis de govern han airejat les seues disputes de poder, anteposant els seus interessos a les necessitats i el benestar dels ciutadans, i això és intolerable".

SaguntaEscena
Borriana
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El grup municipal Ciutadans demanarà explicacions en la comissió de Desenrotllament Urbà, Vivenda i Mobilitat que se celebrarà el pròxim 13 de novembre sobre la situació en què es troba la ‘ guerra de les places’, en la que l’equip de govern s’està veient embolicat estes setmanes, especialment els regidors Grezzi de Compromís i Sàrria del PSPV, responsables de mobilitat i urbanisme respectivament.

El regidor de Ciutadans (Cs) Narciso Estellés ha declarat que “estos dies els socis de govern han airejat les seues disputes internes de poder, anteposant els seus interessos propis a les necessitats i el benestar dels ciutadans, i això és intolerable”. “Grezzi i Sàrria haurien d’haver portat davall el braç un un màxim consens polític, tècnic i sobretot econòmic i social sobre el futur de la plaça, abans d’obrir la caixa dels trons”, ha afegit.

El regidor de Cs ha criticat la “obstinació de Grezzi per continuar per la polèmica, en compte d’intentar buscar primer un consens mínim a amb els seus socis de govern” i ha recordat “la intenció del regidor de Mobilitat Sostenible per portar a la taula de la mobilitat la seua proposta de peatonalizar part de la plaça a partir d’abril de l’any que ve”.

Estellés ha recordat que “el concepte de l’urbanisme va més enllà els macetazos de Grezzi. Es tracta de tindre un projecte de ciutat que integre a les quatre grans places del centre (Bruges, Sant Agustí, Reina i Ajuntament) , i adoptar els terminis que siguen necessaris, encara que superen la legislatura, perquè les solucions urbanístiques siguen efectives i duradores”.

Per a finalitzar, Estellés ha dit que este tema “se li està anant del tot de les mans al tripartit, ja que en la convocatòria dels pressupostos participatius de 2018, hi ha una proposta Ciutadana activa que es titula “peatonalizar la plaça de l’Ajuntament per sempre”, que compta amb 1.095 suports”. Estellés s’ha preguntat “com encaixaran esta proposta ciutadana, amb la peatonalización de Grezzi i amb el projecte de Sàrria”.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Desallotgen a 66 persones d’una discoteca amb la pista de ball habilitada

La Policia Local imposa 139 denúncies este cap de setmana per no complir les mesures de seguretat enfront de la Covid.

Castelló inicia la consulta pública prèvia a l’elaboració de la nova ordenança del Mercat del Dilluns

El regidor d'Innovació Comercial destaca que la futura ordenança apostarà pel comerç autòcton i de proximitat.

Compromís proposa que el cap d’Estat siga elegit per votació

Carles Mulet: "Pensem que la societat està d'acord amb esta democràtica reivindicació, perquè no poden donar-se excepcions entre ciutadans".

Controlat l’incendi a Castell de Guadalest, el foc continua actiu Vall de Gallinera i Castell de Castells

Els bombers han donat el foc per controlat vora les 3.00, el treball segueix a la Vall de Gallinera i a Castell de Castells.

La Policia Local d’Alacant denúncia a 33 locals i dissol una competició de carreres il·legals

La Policia Local d'Alacant ha denunciat a 33 establiments d'hostaleria i oci per incomplir normatives sanitàries, en els quals se superava l'aforament i es van imposar 78 denúncies per no usar màscara i consumir alcohol en la via pública. A més, van dissoldre una competició de carreres il·legals en la carretera d'Ocaña.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià