Ciutadans ja havia denunciat les “irregularitats” en la Diputació de València i demana la dimissió del President

Peris: “respectarem tota l'actuació judicial” i “estem farts com a valencians que el bipartidisme, ens haja venut un canvi i estiga fent més del mateix, malversant presumptament amb diners públics i malgastant en contractes d'alta direcció”

Mamen Peris
Actualitat Valenciana

Mamen Peris la diputada portaveu de Ciutadans en la Diputació de València, ha demanat la dimissió del President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, perquè “entenem que els valencians mereixem un govern net i fora de sospita de tota corrupció”.

Rodríguez ha sigut detingut este matí per irregularitats en la contractació de directius de l’empresa pública de la Diputació Divalterra, en unes diligències secretes que ha investigat el Jutjat d’Instrucció número 9 de València per delictes de prevaricació i malversació de cabals públics.

Peris ha explicat que això a Ciutadans “no ens ve de nou, perquè des de fa un any hem denunciat dia rere dia, que en Divalterra només se li ha canviat el nom”. Per part nostra, hi havia “una sospita de corrupció continuada, per la qual cosa hem hagut d’anar amb un notari perquè ens donaren la documentació i malgrat això ens han fet cas omís”.

A més, ha afegit que “respectarem tota l’actuació judicial” i “estem farts com a valencians que el bipartidisme, ens haja venut un canvi i estiga fent més del mateix, malversant presumptament amb diners públics i malgastant en contractes d’alta direcció”.

Publicitat