17:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Ciutat dels Arts i els Ciències obri termini de reserva per a l’Escola d’Estiu ‘Científics del futur’

Visites i tallers especials en l’exposició ‘Els nostres dinosaures’, que reuneix les principals troballes paleontològiques de la Comunitat Valenciana amb rèpliques de fins a 20 metres de longitud, experiments en el Museu, planetari en directe en l’Hemisfèric i fins a dormir una nit amb taurons en l’Oceanogràfic són algunes de les activitats de la pròxima Escola d’Estiu de la Ciutat dels Arts i les Ciències.

Totes les persones interessades poden ja reservar en el 96 197 46 86 i en el correu reservas@cac.es. El primer torn de l’Escola serà la setmana del 26 al 30 de juny de 2017, el segon torn del 3 al 7 de juliol de 2017 i un tercer torn del 10 al 14 de juliol de 2017.

Sota el lema ‘Científics del futur’, la Ciutat dels Arts i les Ciències ha preparat un complet programa educatiu que enguany gira entorn de la ciència de la paleontologia perquè els xiquets aprenguen mentre es diverteixen aquest estiu en les instal·lacions de l’Hemisfèric, l’Umbracle, el Museu de les Ciències i l’Oceanogràfic.

En el Museu, els participants interaccionaran amb ‘Pleo’, un robot dinosaure capaç d’aprendre del seu entorn. En el taller ‘Dinosaures 3D’ i amb una Impressora 3D els xiquets recrearan alguna part d’un dinosaure i coneixeran diferents espècies. A més es familiaritzaran amb els principals instruments de treball que s’empren en explorar un jaciment: des del quadern de camp, pinzells, quadrícula i regles per a mesurar fins a les brúixoles i el GPS. En el taller “Original o còpia?” aprendran a fer un motle d’una resta paleontològica de la mateixa forma que ho fan els paleontòlegs professionals.

En l’Hemisfèric, podran assistir a un planetari en directe en el qual es parla de meteorits i de l’extinció dels dinosaures i fins i tot podran tocar un meteorit de debò. També podran explorar els llacs que li envolten mentre naveguen en barques. En l’Oceanogràfic els esperen les noves exhibicions de meduses i passar una nit en l’aquari ‘Oceans’ envoltats de taurons.

Últimas noticias

Contenido relacionado