viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Ciutat de la Justícia engega un telèfon i un correu per a atendre consultes

La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, ha destacat el fet que este dimarts un gran nombre d’òrgans judicials han recuperat l’activitat judicial en la Ciutat de la Justícia de València després de l’incendi del passat 10 de setembre. La consellera ha visitat l’edifici i ha estat en tot moment en contacte amb el personal de gerència de l’immoble i amb els tècnics de la conselleria allí desplaçats per a assegurar-se que les labors de neteja i condicionament de l’edifici estan siguts efectives.

A més, la Conselleria de Justícia ha posat en funcionament un punt d’atenció a la ciutadania en la mateixa seu en la Ciutat de la Justícia de València. En eixe punt s’han rebut més d’un centenar de consultes, la majoria relacionades amb l’activitat jurídica en les seus clausurades i amb el lliurament d’escrits per a incorporar en els procediments judicials. Quant a les vistes dels judicis durant esta jornada no s’han comunicat incidències ressenyables.

S’han habilitat 4 línies de telèfon (961 927 239 / 961 927 245 / 961 927 246 / 961 927 251) i un correu electrònic activitat_cjv@gva.es) perquè les persones interessades puguen realitzar qualsevol tipus de consulta sobre la situació de l’activitat dels jutjats afectats. Les consultes telefòniques s’han dirigit principalment per a conéixer la previsió d’obertura dels 28 jutjats que romanen clausurats i confirmar els òrgans judicials oberts i tancats.

Quant a l’evolució de les obres de condicionament per al trasllat dels jutjats que van resultar sinistrats la consellera Gabriela Bravo ha assenyalat que “s’estan ultimant les obres dels nous espais provisionals que ocuparan els 8 jutjats afectats per l’incendi, tant els de la planta 2 com els de la planta 3. Encara que esta última planta, no es va veure afectada pel foc, també s’han traslladat els jutjats per a reforçar l’estructura. Esperem que, al llarg d’esta setmana, ja puguen acomodar-se en les seus provisionals que s’estan habilitant estos dies”.

La titular de Justícia ha remarcat que “tot l’equip de la Conselleria Justícia i les empreses que estan escometent les actuacions estan treballant intensament amb la previsió que, al llarg d’en esta setmana, en la mesura del possible, quede tot conclòs perquè el 24 de setembre, data que el Tribunal ha declarat l’habilitació processal per als òrgans judicials, puguen actuar amb normalitat”.

Esperem, que; al llarg d’esta setmana, encara que els terminis no siguen hàbils, que els funcionaris, fins i tot els jutges dels nous espais judicials dels 8 òrgans judicials, puguen incorporar-se de cara al dia 24 de setembre, ha assenyalat la consellera.

Últimas noticias

Contenido relacionado