miércoles, 22 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Civera: “El Polígon de Carrasses serà un referent industrial a la província”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat este matí Llíria per a celebrar una trobada amb representants d’empreses punteres i amb projecció internacional ubicades al municipi, així com amb altres que estan en procés d’implantació al Polígon de Carrasses.

Precisament, la reunió s’ha realitzat en esta zona industrial, en la que el cap del Consell ha estat acompanyat per l’alcalde Manolo Civera, el president de la Diputació Jorge Rodríguez i el vicepresident de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) Miguel Bordeus.

El president Ximo Puig ha volgut conéixer de primera mà les inquietuds dels empresaris locals, als que els ha transmés la voluntat ferma de la Generalitat per ser una administració col·laborativa que facilite les inversions del teixit empresarial.

Per la seua banda, el primer edil de Llíria ha mostrat a Ximo Puig la potencialitat de Carrasses, “un polígon urbanitzat amb més un milió de metres quadrats i magnífiques connexions, que aspirem que es convertisca en el gran motor del desenvolupament econòmic i d’ocupació del municipi, i que siga tot un referent industrial a la província de València”.

Manolo Civera ha destacat que, “una vegada que s’ha resolt en esta legislatura el subministrament energètic del polígon que permeta la instal·lació d’empreses, amb la construcció de la subestació elèctrica que estarà a ple rendiment en poc més d’un any, ens posem a disposició de totes aquelles empreses que vullguen invertir a Llíria i els oferim la nostra col·laboració perquè puguen iniciar els seus projectes ací i així junts generar activitat industrial i noves oportunitats”.

L’alcalde ha recordat que ja hi ha dos empreses que han apostat per Carrasses per a dur a terme la seua expansió. La multinacional Power Electronics iniciarà enguany la construcció de la seua nova factoria i edificis corporatiu i d’I+D+I  en la parcel·la de 90.00 metres quadrats que ha adquirit. Igualment, l’empresa Pinturas Montó té previst ampliar la seua fase de producció i logística en un altre solar de 100.000 metres quadrats.

Trobada amb alcaldes

D’altra banda, el cap del Consell i el president de la Diputació s’han reunit també, a l’edifici Multiusos de Llíria, amb alcaldes de les comarques del Camp de Túria, els Serrans i el Racó d’Ademuz, per a presentar-los la posada en marxa del Fons de Cooperació Municipal, en el que participen les dos administracions.

El municipi de Llíria rebrà al voltant de 400.000 euros. Les localitats tenen autonomia per a poder destinar esta aportació econòmica tant a inversions com a gasto corrent.

Últimas noticias

Contenido relacionado