26.3 C
Valencia

El Govern permetrà classes de fins a 20 alumnes en Infantil i Primària sense distància de seguretat

El Govern deixa en mans de les comunitats autònomes "flexibilitzar el màxim de l'alumnat per formar estos grups".

- Publicitat -AVL

Els ministeris de Sanitat i d’Educació i Formació Professional han presentat la guia de recomanacions amb mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut per al curs 2020-21 en els centres educatius amb les aportacions de les comunitats autònomes, en la qual suggereixen crear “grups estables de convivència” de fins a 20 alumnes en Infantil i Primària sense que els alumnes hagen de mantenir una distància de seguretat.

L’esborrany del document va ser presentat a la Conferència Sectorial d’Educació celebrada el passat 11 de juny perquè les comunitats autònomes puguen estudiar-lo i fer les seues aportacions i comentaris. Este document ofereix un marc comú que pot ser adaptat a cada comunitat autònoma segons la realitat de cada centre educatiu i del seu context local.

Les mesures d’higiene i prevenció recomanades s’estableixen amb la limitació de contactes, mesures de prevenció personal, neteja i ventilació i gestió dels casos.

D’altra banda, els Ministeris recorden l’obligació de mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres entre les alumnes. No obstant això, en Educació Infantil i Primària, es pot optar per l’alternativa d’establir “grups estables de convivència” d’entre 15 i 20 alumnes, els integrants podrien interactuar sense necessitat de mantenir la distància interpersonal, i evitant el contacte amb altres grups.

Sanitat i Educació recomanen prioritzar les activitats a l’aire lliure, escalonar les entrades i sortides i les hores d’esbarjo, evitar aglomeracions i reduir al màxim el nombre de desplaçaments de grups d’alumnes pel centre.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,698FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià