La Clau facilita els tràmits als usuaris d’Alzira amb la firma electrònica

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Alzira, La Clau, treballa cada dia per tal de fer més còmodes les gestions i tràmits als usuaris.

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Alzira, La Clau, treballa cada dia per tal de fer més còmodes les gestions i tràmits als usuaris.

Primerament va ser amb la centralització de totes aquelles diligències vinculades a l’Administració; després, amb l’ampliació de l’horari de vesprada; més tard es va incloure la cita prèvia, i a hores d’ara, amb el certificat de firma electrònica, a través de la qual tots els usuaris que ho desitgen podran realitzar les seues gestions des del seu ordinador de casa.

“Totes aquelles persones que acudisquen a La Clau a realitzar algun tràmit seran informades pel personal de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’esta nova mesura, i els usuaris que ho desitgen podran traure, en eixe mateix moment, el seu certificat de firma electrònica per poder operar des del seu domicili”, ha declarat la regidora de Modernització i Participació Ciutadana, Inma Onrubia.

Onrubia continua declarant sobre el tema: “Estem molt més que satisfets de l’evolució que ha tingut la nostra Oficina d’Atenció al Ciutadà. En només dos anys hem aconseguit una resposta molt positiva del públic, reduir les cues d’espera i, el més important, que l’usuari acudisca a La Clau amb confiança per la professionalitat del nostre personal”.

Publicitat