6.1 C
Valencia

Clausura la mostra Novembre Negre amb una assistència que supera el miler de persones de públic

L'onzena edició de la mostra finalitzada ahir ha oferit durant tot el mes diverses activitats culturals mantenint totes les mesures de seguretat i higiene

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Finalitza l’onzena edició de la mostra Novembre Negre de cinema negre amb una assistència que supera el miler de persones de públic entre els assistents a les 18 projeccions de pel·lícules, a la gala dels premiats, al concert i al monòleg d’Alex O’Dogherty.

El festival, organitzat per la regidoria de Joventut i Infància, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, l’Associació Cultural Nautilus, el Cinema Club Pezenelagua i l’Associació Cultural Phillip & Sam, va finalitzar ahir després d’oferir una àmplia selecció de cinema negre.

El regidor de Joventut i Infància, Guillermo Sampedro, assegura que estan satisfets amb l’edició de 2020 que, malgrat estar marcada per les circumstàncies actuals de crisi sanitària i per restriccions, s’ha pogut celebrar i mantindre tota la programació prevista. Quant a l’assistència, Sampedro indica que prop de 30-35 persones per cada passada són les que han acudit a la projecció de les pel·lícules, a les quals se sumen els assistents del concert de Mecànica Clàssica, en el qual es van esgotar les invitacions, o de l’espectacle de primer nivell d’Alex O’dogherty, que va ser el que més públic va tindre.

També destaca el nombre de persones que han visitat les dos mostres exposades, així com les que van assistir a la gala de lliurament de premis als i les concursants del Novembre Negre.


Per tant, el regidor de Joventut i Infància conclou destacant que «ha sigut una edició marcada per la COVID i per la limitació d’aforaments, però que ha sumat més de mil persones d’assistents entre tots els esdeveniments. I, sobretot, que hem pogut desenvolupar amb una programació molt completa i ambiciosa entorn del gènere negre, que era la nostra voluntat. Confiem que l’any que ve es puga realitzar una dotzena edició ja sense restriccions i sense pandèmia, i que els amants del noir continuen tenint el seu espai a Sagunt amb el Novembre Negre».

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,625FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià