Clavell: “en el primer any de govern de Rajoy l’atur ha descendit en 4.862 persones en Castelló”

El president del PP de la Vall d’Uixó, Óscar Clavell, destaca les importants inversions en ferrocarril, costes i carreteres per part del Govern d’Espanya en aquest primer any de legislatura.

El president del Partit Popular de la Vall d’Uixó i diputat nacional en el Congrés, Óscar Clavell, ha assegurat, que “en el primer any del govern de Mariano Rajoy en la província de Castelló l’atur ha descendit en 4.862 persones, la qual cosa suposa una reducció del 10,5%”. Per a Clavell “estem davant el problema que més preocupa les persones, per açò el Govern d’Espanya ha aprovat en aquest primer any la nova llei d’autònoms per a afavorir amb més beneficis socials i unes rebaixes fiscals importants que beneficiaran l’emprendedurisme”.
Així, segons el diputat nacional, “més de 41.000 castellonencs es beneficiaran de la nova llei d’autònoms que contempla la tarifa plana per a les dones que es reincorporen a l’activitat després de ser mares, que possibilita cobrar el 100% de la pensió i seguir treballant si tens més d’un empleat a càrrec, que té en compte l’accident en itinere i permet, també, als autònoms, desgravar-se les despeses de l’habitatge si aquesta és part del negoci”.
D’altra banda, Óscar Clavell ha assenyalat “la important inversió que el Govern d’Espanya està fent per a millorar les infraestructures de la província de Castelló”. “Encara que la resta de partits diga que a Castelló no s’inverteix ni un cèntim, els nombres i les obres estan ací”.
En aquest sentit, Clavell ha recordat “la modernització de la línia fèrria entre Sagunt-Segorbe-Teruel amb una inversió de 335 milions d’euros; l’N-232 que connecta Vinaròs amb el nord d’Espanya, una obra en dues fases amb 42 i 21 milions d’inversió; la prolongació de l’autovia de la Plana des de l’aeroport de Castelló i el sud de Tarragona amb 349 milions d’euros; la millora del ferm de la variant de la A7 per la Vall d’Uixó amb 3,7 milions d’euros; la nova carretera al port de Castelló amb 9.1 milions d’euros; l’AVE que està en proves amb 171 milions d’euros; el tercer fil que unirà València i Castelló o el Corredor Mediterrani”.
D’altra banda, Clavell ha destacat “els més de 2,8 milions d’euros que Costes ha invertit en el litoral castellonencs; així com la reducció de l’índex de criminalitat en la província de Castelló”.

CatalàEspañol