17:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Clavell: “PSOE, Compromís i EU han de tornar de manera immediata els 8.000 euros que han cobrat de més i els interessos”

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha exigit a PSOE, Compromís i Esquerra Unida que “retornen de manera immediata a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó els 8.000 euros que cada partit ha ingressat de més en els seus comptes i que, a més, paguen els interessos que s’han generat des del primer dia”.

“Es tracta d’un préstec a mesura que, amb els diners de tots els vallers, l’alcaldessa ha concedit als tres partits del govern, sense interessos i sense donar explicacions a ningú”.
El president local del PP i regidor, Óscar Clavell, ha demanat a Tania Baños, Antoni Llorente i Fernando Darós que “tornen de manera immediata el capital que els ha prestat l’ajuntament, els diners que s’autoprestaren, perquè l’Ajuntament de la Vall d’Uixó no té per què perdre liquiditat per l’interés partidista de PSOE, Compromís i EU”.

Cal recordar que “els tres partits en el govern municipal van ingressar en els seus comptes corrents quasi 8.000 euros per grup i Tania Baños va signar un decret que establia els terminis perquè PSOE, Compromís i Esquerra Unida retornaren els diners cobrats de més”.

Curiosament s’han marcat fins a maig de 2019, el mes de les eleccions per si hi ha un canvi de govern, que hi haurà, i se’ls descobria el pastís, ha continuat Clavell.
Per a l’edil del PP, “aquesta situació és molt greu perquè si els tècnics municipals no s’adonen d’aquesta situació irregular, hui dia PSOE, Compromís i Esquerra Unida seguirien cobrant cada mes de més”. El president local dels populars ha assenyalat que “els que venien a rescatar persones, es rescaten a si mateixos i als seus partits però amb diners de tots els vallers”.

Óscar Clavell ha assenyalat que “aquesta possibilitat que Tania Baños s’ha donat al seu partit i als seus socis de govern no és possible per a qualsevol valler o entitat”. Si una família no pot pagar la contribució i demana un ajornament, l’ajuntament li elimina qualsevol bonificació de la qual es poguera beneficiar, els cobra recàrrec i fins i tot pot arribar a embargar els seus béns. No obstant això, l’alcaldessa “ha fet possible i real una situació a la qual són aliens la resta de vallers”.

Últimas noticias

Contenido relacionado