Clavell: “tots els vallers pagarem amb el ‘tasazo’ del fem, l’augment de personal”

Clavell: “ja sabem, perquè el consorci ens ha pujat la taxa de la brossa als municipis del sud de Castelló i del nord de València, i és per a pagar la despesa en personal, que ha duplicat per a aquest any el consorci de residus que està en mans de PSOE i Compromís”.

449

El president del Partit Popular de la Vall d’Uixó, Óscar Clavell, ha denunciat que “tots els vallers pagarem amb el ‘tasazo’ del fem, l’augment de personal del consorci que dirigeixen PSOE i Compromís”. Per al líder dels populars, “ja sabem, perquè el consorci ens ha pujat la taxa de la brossa als municipis del sud de Castelló i del nord de València, i és per a pagar la despesa en personal, que ha duplicat per a aquest any el consorci de residus que està en mans de PSOE i Compromís”.

Clavell ha recordat que “gràcies a la pressió feta per la Diputació de Castelló i dels alcaldes del PP es va frenar el segon ‘tasazo’ que l’esquerra pretenia aprovar en menys d’un any”. No obstant això, “des que PSOE i Compromís dirigeixen en consorci, les famílies del sud de Castelló, paguem més fem en els nostres habitatges, bars, comerços i les cotxeres també han de pagar la taxa nova de brossa”.

Per al president local dels populars, “açò mateix ocorre en l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, on en tres anys hem vist augmentar en 3.000.000 d’euros el capítol de personal”. “On governa l’esquerra augmenten les taxes, la despesa publica, els impostos i la despesa en personal perquè han de retornar favors i col·locar a la seua gent”.

Així mateix, Clavell ha lamentat que “el representant de l’ajuntament en el consorci, conseller delegat d’Emsevall i regidor de Comerç, Jorge García (PSOE), no va assistir a la junta general del consorci per a defensar els interessos dels vallers”. “Amb la seua absència, Jorge García ha afavorit que hui els vallers hàgem de pagar més per la brossa”.