Clavell: “Tele Oltra és sectària, partidista i ara antitaurina, ja que no emetran bous al carrer”

El PP demana als taurins de la Vall d’Uixó que "isquen a defensar la festa dels bous al carrer".

540

El president del Partit Popular de la Vall d’Uixó, Óscar Clavell, ha assegurat que la nova televisió pública valenciana, més coneguda com a Tele Oltra, és “sectària, partidista i ara antitaurina”. El responsable popular d’una de les ciutats més taurines d’Espanya ha realitzat aquestes declaracions després de conéixer que la nova televisió no emetrà corregudes de bous ni els festejos dels bous al carrer, que se celebren en la immensa majoria dels municipis de la província de Castelló i de la Comunitat Valenciana.
Amparo Marco, directora de Tele Oltra, ha assegurat en una entrevista que no emetran els bous al carrer. Ha dit taxativament que en la nova televisió no caben ni els bous al carrer ni les corregudes de bous”. Per a Clavell, açò és un exemple més que “l’esquerra ha vingut a eliminar els festejos taurins a la Comunitat Valenciana”.
Així, el president dels populars vallers ha instat als dos regidors de Compromís en l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i a l’alcaldessa del PSPV, Tania Baños, que “donen la seua opinió respecte de la censura que amenaça sobre els bous al carrer en Tele Oltra”. “Ens agradaria saber la seua opinió i també la de Ximo Puig, que és qui sustenta la nova televisió”.
“Ens preocupa molt la falta de llibertat, la falta de respecte i la falta d’espais per als bous al carrer en la televisió que paguem tots els valencians”.
Per açò, Óscar Clavell ha demanat a tots els taurins de la Vall d’Uixó que “isquen a defensar els festejos taurins, que recolzen les tradicions valencianes i isquem a defensar la nostra festa”.