Clavell: “en el nou equip, els joves i les dones tenen un important protagonisme i responsabilitat”

Óscar Clavell, que ha comptat amb el suport de la junta, ha situat a Gema Domínguez com a Secretària General i a Herminio Serra com a Vicesecretari.

El Partit Popular de la Vall d’Uixó va celebrar ahir, en la seua nova sede, la renovació de la Junta Local del municipi, a la que van assistir, a més dels militants i el seu reelegit President, Óscar Clavell, Isabel Bonig i Miguel Barrachina.
En aquesta nova etapa, Clavell ha situat a Gema Domínguez com a Secretària General i a Herminio Serra com a Vicesecretari.
Óscar Clavell ha assegurat que “en el nou equip, els joves i les dones tenen un important protagonisme. De fet el 52% del nou comité són dones i el 35% són membres de Noves Generacions, alguns d’ells tenen una responsabilitat important en l’organització”.
Amb la nova organització, el reelegit president local es marca com a repte aconseguir que la Vall d’Uixó siga “una ciutat d’oportunitats enfront de la paràlisi que ha sumit el tripartit, que està més pendent dels seus assumptes interns i de les seues quotes de poder que de gestionar cercant el ben comú”.
Per açò, Clavell ha reorganitzat l’estructura de la formació política per a dotar-la de major funcionalitat i millorar la coordinació per a “aconseguir el nostre principal objectiu, que és recuperar l’alcaldia en 2019. I per a açò hem format un equip capaç, responsable i eficient que estic segur es deixarà la pell per a aconseguir el nostre objectiu i aconseguir que la Vall d’Uixó siga una ciutat d’oportunitats i de futur”.
La nova estructura està formada per cinc secretaries. Sara Gracia ocupa la de Transparència, Alejandro Cano la de Xarxes Socials, Carmen Salvador la de Participació, María Herrero la d’Innovació i Carolina Castelló la de Comunicació.
Per la seua part, el president del PPCS, Miguel Barrachina, ha destacat les reformes impulsades pel Govern d’Espanya i la baixa d’impostos que han permés que quasi 10.000 castellonencs hagen encontrat un lloc de treball en l’últim any.
Així mateix, Isabel Bonig, presidenta del PPCV, que ha acompanyat en la seua ciutat al president local ha apuntat que “en la Comunitat Valenciana i en tots els municipis com en la Vall d’Uixó, el PSOE està amb Compromís, que és un partit radical que han votat en contra del 155 i de la unitat d’Espanya”.

CatalàEspañol