El Departament Clínic-Malva-rosa incorpora un nou Punt d’Atenció Continuada a Alboraia

El Departament de Salut de València Clínic-Malva-rosa incorpora dilluns que ve, 11 de març, un nou Punt d'Atenció Continuada (PAC) situat a Alboraia, concretament en el Racó de Sant Lorenç. 

El Departament de Salut de València Clínic-Malva-rosa incorpora dilluns que ve, 11 de març, un nou Punt d’Atenció Continuada (PAC) situat a Alboraia, concretament en el Racó de Sant Lorenç.

Es tracta d’una nova prestació que atendrà les urgències en horari de 15 a 8 hores, de dilluns a divendres per a la població de les localitats d’Alboraia, Almàssera, Bonrepòs i Tavernes Blanques.

Rovira  

Fins al moment, les urgències d’aquestes localitats es prestaven en el Punt d’Atenció Continuada de Massamagrell. Aquest nou recurs assistencial permetrà acostar l’atenció a urgències extrahospitalàries a aquestes localitats alhora que descongestionarà el PACde Massamagrell.

El nou punt se situa al costat del Consultori Racó de Sant Llorenç, situat al carrer del mateix nom. El centre ha sigut reformat per part de l’Ajuntament de la localitat i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s’ha encarregat de l’equipament i dels recursos humans.

Per a la seua posada en marxa, s’han contractat 5 professionals de Medina, 3 infermeres i infermers i 4 zeladors i zeladores, que atendran les urgències fora de l’horari del consultori a una població de prop de 42.000 persones.

PublicitatJuega Limpio Orihuela