El Club de Córrer el Garbí manté la Primera Divisió

Va haver-hi moments decisius per a l’equip però tots els resultats van ser importantíssims per a la suma final que ens va situar en quart lloc i lluny de la línia de descens.

Aconseguim tres primers llocs, el de 110 metres barres de Luis Salort, Aitor Escamilla en javelina, i el relleu 4×100 amb Luis Salort, Quique Llopis, Rael Braco i Raúl González. El segon lloc de Joan Villarroya en 5 quilòmetres marxa, el de Daniel Major en martell, el de Fran Vilches en 800 metres i el de Quique Llopis en 200 metres llisos. També és destacable el bronze de Javier Escrivà en pes.

Igual d’importants són els resultats del tots els companys, el punt de Damián García en perxa, els quatre punts de Kimas Gudaitis en longitud, els cinc punts d’Alejandro Ferrer en altura, els dos punts de Joan Moragues en 400 tanques, els dos punts d’Antonio Garcés en triple salt, els dos punts de Rael Braco en 100 metres, els tres punts d’Iván Villanueva en disc, els tres punts de Roberto Fernández en 400 metres, els cinc punts de Kiket Roselló en 3.000 metres obstacles, el punt de Germán Rubio en 1.500 metres, el punt de Borja Catalá en 3.000 metres o els cinc punts de la prova de relleus 4×400 que va realitzar Alejandro Peiró, Fran Vilches, Enric Miguel i Aaron Ojeda.

El gran esforç d’aquests atletes i de tots aquells que van participar en les jornades de lliga anteriors va donar el seu resultat i ens trobem amb el C.C. el Garbí en la posició 12 dels 16 equips que componien la Primera Divisió Nacional, lluny de la posició de descens amb la qual finalment es van topar el Sabadell i el Lleida.