10:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Club de la Lectura de la Biblioteca Valenciana prossegueix amb la lectura dels clàssics

El professor de la Universitat de València, Nel Diago, ha oferit una conferència sobre l’escriptor Joan Timoneda i la seua obra ‘El Patrañuelo’, en el Monestir de Sant Miquel dels Reis, dins del Club de Lectura de la Biblioteca Valenciana.

Les persones que han assistit a la trobada literària van han descobert nous aspectes de l’obra de l’escriptor valencià del segle XVI, que va realitzar una gran labor de recopilació de poesia popular i va destacar amb les seues comèdies i entremesos.

De la seua labor de narrador destaca ‘El Patrañuelo’, obra que ha focalitzat la conferència de Nel Diago. Es tracta d’una sèrie de 22 contes amb un estil senzill, espontani i col·loquial.

El Club de Lectura Sant Miquel dels Reis pretén ser un fòrum permanent de conversacions literàries on els lectors tinguen un espai propi, en un marc arquitectònic incomparable, on escoltar i parlar de llibres.

Les conferències es desenvolupen dijous a la vesprada, entre novembre del 2016 i maig del 2017, i són impartides per especialistes de reconegut prestigi en cadascun dels autors i texts tractats. El seu accés és lliure i gratuït per a tots els interessats, pertanguen o no al Club de Lectura de Sant Miquel dels Reis.

El club de lectura es complementa amb la programació de conferències que s’estructuren entorn del gènere o temàtica marcada pel dinamitzador als assistents.

La bona acollida de la primera temporada del club de lectura i cicle de conferències sobre la necessitat dels clàssics ha sigut un estímul per a projectar la segona edició que actualment es desenvolupa.

Últimas noticias

Contenido relacionado