martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Club de Voleibol Alfafar Sènior Femení es proclama campió de la lliga autonòmica

El Club de Voleibol d’Alfafar Sènior Femení s’ha proclamat campió de la segona divisió de voleibol femení de la lliga de la Comunitat Valenciana. La victòria va tenir lloc en una disputada final que es va jugar diumenge passat 9 d’abril contra el Club de Voleibol de Quart.

Aquest triomf suposa un pas importantíssim per a l’equip de CV. Alfafar ja que després de set anys de vida, és la primera vegada que el club aspira a pujar de categoria a primera autonòmica.

l pròxim repte del Club de Voleibol tindrà lloc els dies 13 i 14 de maig on els quatre primers equips d’Alacant i els quatre primers de València seguiran lluitant per a ser un dels tres equips que aconseguisquen l’ascens de categoria a nivell autonòmic.

La final en la qual van aconseguir guanyar el campionat es va jugar en el pavelló de Quart de Poblet on van assistir quasi un centenar de persones a la trobada per a animar a les jugadores en aquest partit tan decisiu i intens amb una durada de més de 2 hores, on les jugadores de tots dos clubs eren conscients del trofeu que estava en joc.

Quant al joc, al principi del partit el CV.Alfafar va defensar i va atacar molt bé amb alguna fallada en recepció i defensa però mantenint la diferència de punts a favor en tot el set. A mesura que transcorria el partit, els nervis van desaparèixer i les jugadores van començar a controlar la situació davant l’equip local.

Va ser en el quart set on les jugadores del CV. Alfafar van culminar el partit i es van convertir en campiones de lliga.

L’equip es prepara ara per a afrontar els dies 13 i 14 del pròxim mes la fase que els pot deixar a un només pas de l’ascens.

Alfafar recolza i desitja que les xiques que componen l’equip al costat dels seus entrenadors aconseguisquen ascendir de categoria, veient així, aconseguida la seua meta.

Últimas noticias

Contenido relacionado