15.8 C
Valencia

Diputació ajuda a 21 clubs i 47 esportistes a mantindre’s en l’elit i exportar els valors de Castelló

El Govern Provincial ha aprovat 330.000 euros per a activitats esportives desenvolupades per clubs de nivell nacional i esportistes.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Diputació de Castelló ajudarà a 21 clubs esportius i 47 esportistes individuals de la província a mantindre’s en l’elit de les seues diferents disciplines i a exportar els millors valors de Castelló. Així, el Govern Provincial ha aprovat 330.000 euros corresponents a les subvencions per a activitats esportives desenvolupades durant enguany pels clubs de nivell nacional i els esportistes d’elit de la província de Castelló.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “ajudem des de la base als esportistes de Castelló a poder desenvolupar-se, i també ho fem quan ja competeixen en un àmbit nacional i internacional, perquè entenem que mostren al món el millor que té aquesta província. Estem convençuts del valor de l’esport en la nostra joventut i la nostra societat, i per això promocionem els beneficis que suposa la seua pràctica com a hàbit saludable i com a motor dinamitzador del territori”.

Exemples d’esportistes tan coneguts com Pablo Torrijos, Roberto Merhi, Laia Cañes, Ariadna Edo o Sebastián Mora donen bona mostra de la importància d’aquesta contribució institucional que reforça l’activitat de clubs com el Club Ciclista ‘Sepelaco’ d’Onda, el Club Regates de Borriana, FEME Castelló Club Futbol Sala o Moto Club de Morella.

“Entenem que fomentar la pràctica de l’esport és beneficiós des de tots els punts de vista, a més és una oportunitat de desenvolupament econòmic dels nostres pobles i una manera de difondre la ‘marca Castelló’ a través dels millors valors que té el nostre territori”, ha assenyalat el diputat.

- Publicitat -

Esport, pilar estratègic de desenvolupament amb #CSEscenarioDeportivo

La Diputació de Castelló invertirà enguany entorn de 3,4 milions d’euros en el capítol de Promoció i Foment de l’Esport, en el qual s’inclouen les ajudes i subvencions tant a clubs, esportistes i ajuntaments per a la promoció d’esdeveniments esportius de la província.

- Publicitat -

Amb aquesta important inversió el Govern Provincial consolida la seua aposta pels esdeveniments esportius i per la formació d’esportistes com a pilar estratègic de la província, tant en la repercussió econòmica que suposa per als pobles com en la formació dels valors que representa per als ciutadans.

D’altra banda, cal recordar que la inversió de la institució provincial en l’esport com a oportunitat de desenvolupament econòmic per al territori portarà durant tot l’any a la província a celebrar prop de 400 esdeveniments esportius, els quals reverteixen en un impacte turístic d’entorn als 15 milions d’euros en els municipis de la província.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià