Detingut un altre jove per delictes de coaccions i incitació a l’odi el 9 d’Octubre

Els fets van ocórrer quan una periodista estava cobrint una de les manifestacions en la vesprada del 9 d'octubre a València.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un jove de 26 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de coaccions i incitació a l’odi.

Els fets van ocórrer en una de les manifestacions que es van celebrar en la tard dia nou d’octubre a València, en la qual una periodista que intentava gravar la manifestació va ser presumptament atacada per un grup de persones d’ideologia radical que li van impedir violentament realitzar el seu treball, rebent nombroses escopinyades, amenaces i insults masclistes i fins i tot arrabassar-li d’una forta estirada el mòbil.

PublicitatRovira  

Com a conseqüència dels esbrinaments realitzats, els policies han aconseguit identificar a un altre dels sospitosos que va participar en aquests fets, el qual ha sigut arrestat. Amb aquest arrest ja són tres els detinguts per aquests fets, encara que es continuen amb les recerques tendents a la identificació i detenció d’altres possibles implicats.

El detingut, sense antecedents policials, va ser posat en llibertat després de prendre-li declaració, sent advertit de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan fóra requerit.