Desmantellen un punt de venda de cocaïna i deténen a una parella a Torrent

Els agents han intervingut uns 400 grams de cocaïna i uns 5.000 € que va localitzar el gos davall del moble del bany.

Agents de la Policia Nacional ahir de matinada han desmantellat un punt de venda de cocaïna a Torrent -València- i han detingut a una parella, una dona i un home, com a presumpta autora d’un delicte de tràfic de drogues. Els policies van realitzar un registre en el seu domicili on han intervingut uns 400 grams de, pel que sembla, cocaïna, uns 5.000 euros, una bàscula de precisió, un ordinador portàtil i quatre llibretes amb anotacions de suposades transaccions.

Les investigacions es van iniciar al febrer en tindre coneixement els policies d’un possible punt de venda de cocaïna en un domicili del centre de la localitat de Torrent.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar la identitat de les persones que residien en l’habitatge, així com van establir diversos dispositius de vigilància en el transcurs dels quals van comprovar que hi havia un elevat tràfec de persones a esta, que després de cridar al timbre de la porta marxaven amb la seua corresponent dosi de, pel que sembla, cocaïna.

Localitzat els diners pel gos policial

Fruit de la investigació, en la matinada d’ahir els agents van realitzar un registre en el domicili, on van detenir a la parella i van intervenir uns 400 grams de, pel que sembla, cocaïna, uns 5.000 euros, una bàscula de precisió, un ordinador portàtil i quatre llibretes amb anotacions de transaccions. Part de la substància intervinguda es trobava a l’interior d’una caixa tancada amb un cadenat, la qual estava encadenada a l’interior d’un canapé abatible.

Una part dels diners intervinguts estava amagat davall del moble del lavabo d’un bany que va ser localitzat al compteu amb la col·laboració dels guies canins de la Policia Nacional.

Els detinguts, l’home amb antecedents policials, han passat este matí a disposició judicial.