12.5 C
Valencia

COCEMFE CV busca col·legis per a desenvolupar el seu projecte d’educació inclusiva

L'objectiu és formar a professionals de l'educació i assessorar en productes de suport per a estudiants amb discapacitat

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Confederació de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Comunitat Valenciana, COCEMFE CV, ha posat en marxa el seu projecte de Foment de l’Educació Inclusiva i busca centres educatius d’infantil i primària que vulguen col·laborar en el seu desenvolupament i implantació.

Aquest nou projecte pretén promoure l’escola inclusiva i la igualtat d’oportunitats de l’alumnat amb necessitats educatives especials per motius de discapacitat, fent especial incidència en les TIC i els recursos de suport.

A través d’aquest programa gratuït, s’ofereix als centres educatius que vulguen participar informació, assessorament i formació a professionals de l’educació i famílies sobre recursos tecnològics. COCEMFE CV compta, a més, amb un servei de préstecs o donacions de productes de suport per a atendre les característiques específiques de cada estudiant. La labor de l’entitat consisteix també a avaluar, juntament amb el professorat, les necessitats del centre i de l’alumnat per a una correcta atenció a la diversitat.

Aquells centres que estiguen interessats a participar han de contactar per telèfon amb l’Àrea d’Educació Inclusiva de COCEMFE CV en el 963832534 o a través del correu electrònic [email protected]

- Publicitat -

Juan Mondéjar, president de COCEMFE CV, ha assenyalat la importància d’aquest projecte: “Hem d’atendre la discapacitat des de la infància per a desenvolupar al màxim les capacitats dels estudiants des de les edats més primerenques per a evitar l’abandó escolar i millorar les oportunitats del futur”.

COCEMFE CV desenvolupa iniciatives d’educació inclusiva des de 2013 a través de diversos projectes com Inclou+D, L’Hora TIC, Ciutat Educadora o Educa un Dia.

- Publicitat -

Aquesta iniciativa es duu a terme gràcies a la solidaritat de la ciutadania valenciana que marca la X Solidària en la seua declaració de la renda i a través a la subvenció per a finalitats de caràcter social amb càrrec a la recaptació via IRPF de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

La Confederació de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Comunitat Valenciana (COCEMFE CV) és una Organització No Governamental sense ànim de lucre, nascuda en 1991 el principal objectiu del qual és la promoció i defensa dels drets de les persones amb discapacitat física i orgànica i la millora de la seua qualitat de vida fins a aconseguir la seua plena integració educativa, laboral i social.

Aquesta entitat d’utilitat pública pretén aglutinar, enfortir i coordinar els esforços i activitats de les tres federacions provincials i les 100 associacions que la integren.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,555FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià