20.3 C
Valencia

Cocentaina compta amb un caixer AutoServef per a ajudar a trobar ocupació

Servei que és fruit de l'acord de col·laboració signat en 2012 entre el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF) i l'Ajuntament de Cocentaina per a la prestació conjunta de serveis d'intermediació laboral

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

A través del Caixer AutoServef, disponible a la Casa de la Joventut, es pot sol·licitar cites prèvies, així com consultar-les o anul·lar-les. De la mateixa manera, es pot renovar la demanda d’ocupació o actualitzar el currículum, consultar les ofertes d’ocupació, obtindre cartes de presentació i de citació o inscriure’s com a possible candidat/a en les ofertes que li puguen interessar.

Aquesta eina també permet buscar cursos de formació per a l’ocupació segons l’àrea d’interés, consultar el procés d’aquells que ja estiguen en marxa, així com imprimir els certificats d’inscripció, d’ocupacions sol·licitades i de situació de la demanda. Es pot accedir al servei utilitzant el codi Darde.

Servei que és fruit de l’acord de col·laboració signat en 2012 entre el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) i l’Ajuntament de Cocentaina per a la prestació conjunta de serveis d’intermediació laboral.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,322FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les altes de llits UCI a Castelló es resisteixen al descens de les xifres COVID

El gerent del Departament de Salut de Castelló espera que en un parell de setmanes es reflectisca a cures intensives les altes que ja estan donant en planta.

Barceló: “Falta concretar si les 10 persones màximes pel Nadal seran d’una o de dos unitats de convivència”

Les declaracions de la consellera de Sanitat en la seua visita d'este dilluns a Castelló deixen enlaire si serà o no possible la reunió per les festes de persones que no convisquen habitualment.

22 milions més d’euros en el pressupost de la Diputació que supera els 168 milions

Reconstruir Castelló, Impulsar, protegir i fer més sostenible la província són els quatre eixos fonamentals en què s'estructuren els comptes pel 2021 que hui s'han presentat.

Turisme presenta a les empreses de restauració de la Comunitat al segell L’Exquisit Mediterrani

Francesc Colomer ha presentat a través d'un seminari web l'esborrany del manual per a adherir a les empreses de restauració al segell L'Exquisit Mediterrani.

Investiguen a una persona per l’enverinament de dos gats a Castelló

S'han localitzat els cadàvers de dos gats, un d'ells tenia propietari.
- Advertisement -

: Valencià