Cocentaina acorda amb el C.D. Contestano una partida pressupostària per al seu centenari

El regidor d’Esports i l’alcaldessa de Cocentaina es reuneixen amb el president i el vicepresident del C.D. Contestano per a anunciar-los la voluntat de l’equip de govern de disposar d’una partida pressupostària per als actes del 100 aniversari del club

El club esportiu és dels pocs de tota la Comunitat Valenciana que pot celebrar orgullós el treball pel futbol durant 1 segle ininterrompudament, així com totes les aportacions que han fet a la vila comtal durant la seua llarga història.

El Contestano encetava l’any amb l’organització de la Cavalcada dels Reis Mags, acte al qual li seguiran molts altres per a celebrar que estan fent història des de 1919.

Mireia Estepa deia a la XVIII de l’Esport que “el Contestano ha mantingut la seua activitat i els seus valors esportius sense perdre les seues arrels contestanes i ha sabut adaptar-se i créixer sempre comptant amb la gent d’este poble i això ens fa sentir-nos molt orgullosos”.

En aquest sentit Saúl Botella defén que “el Contestano mereix una partida pressupostària que li permetrà celebrar com mereix que porten 100 anys fent del futbol la passió de moltes generacions de contestans i que amb ell ajuden a preservar els bons valors esportius perquè són exemple de sacrifici i constància”.

L’equip de govern socialista proposarà a la resta de partits de l’oposició que l’entitat esportiva compte amb aquesta ajuda econòmica per a 2019. El regidor d’Esports espera comptar amb el suport de tots els partits, ja que “no es tracta d’un tema polític, es tracta de la història del futbol contestà i de donar-los el reconeixement que mereixen”.

Publicitat