L’Associació de Comerç i Serveis i la Regidoria de Comerç de Cocentaina donen inici a la campanya de Nadal

El pròxim 7 de desembre, tindrà lloc l'encesa de llums de Nadal, així com un «passa - carrer» amb tots els xiquets i les xiquetes que ho desitgen, per a baixar fins a la plaça del Pla, on s’encendrà el Betlem i es celebrarà una xocolatada amb la col·laboració de les Ames de Casa i hi haurà jocs i tallers preparats pels Júniors Generació Oberta i Sol Sortit perquè els més menuts passen una vesprada d’allò més divertida.

El pròxim 7 de desembre, tindrà lloc l’encesa de llums de Nadal, així com un «passa – carrer» amb tots els xiquets i les xiquetes que ho desitgen, per a baixar fins a la plaça del Pla, on s’encendrà el Betlem i es celebrarà una xocolatada amb la col·laboració de les Ames de Casa i hi haurà jocs i tallers preparats pels Júniors Generació Oberta i Sol Sortit perquè els més menuts passen una vesprada d’allò més divertida.

L’Associació de Comerç i Serveis han posat en marxa la seua campanya nadalenca i totes aquelles persones que facen compres als comerços de la localitat podran beneficiar-se dels premis que  atorga l’Associació: 3 xecs de 300€ per gastar al comerç i hostaleria locals. Per altra banda, i per cortesia del Restaurant L’Escaleta, es farà un sorteig en el qual el premi serà un sopar per a dos persones al restaurant de les dos estrelles Michelin del nostre poble. La data dels sortejos serà el pròxim 3 de gener i de seguida es faran públics els premiats/des.

Rovira  
PublicitatJuega Limpio Orihuela