6.3 C
Valencia

Cocentaina dóna a conéixer els resultats dels Pressupostos Participatius 2019

Un 81,2% han escollit votar online, un percentatge superior al de 2018, mentre que un 18,2% ha acudit a votar presencialment al centre social Real Blanc

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Aquest divendres 1 de març el Consell de Participació Ciutadana es reunia per fer el recompte de vots i descobrir quines eren les propostes més votades per iniciar, així, l’execució del primer projecte.

En l’edició dels pressupostos de 2019 s’ha demostrat, una vegada més, que la forma de votació més popular és mitjançant la web www.cocentainaparticipa.com. Un 81,2% han escollit votar online, un percentatge superior al de 2018, mentre que un 18,2% ha acudit a votar presencialment al centre social Real Blanc.
El resultat de l’escrutini ha estat el següent:

Redacció de l’estudi de viabilitat de la piscina coberta 617
Parc amb aparells biosaludables 412
Parc amb aparells de cal·listènia/workout 371
Festival de Cultura Contemporània 315

La regidora de Participació Ciutadana, Mireia Estepa, agraeix la implicació de totes les persones que han votat i han presentat les seues propostes i dóna l’enhorabona a tots els participants per la puntuació obtinguda en la votació, així com als membres del Consell per la seua tasca de sensibilització i motivació a la participació.

- Publicitat -

L’alcaldessa explica que “ara l’ajuntament demanarà pressupost a diverses empreses perquè una d’elles ens faça l’estudi de viabilitat de la piscina coberta”. Amplia la informació i explica que “actualment ens trobem en els pressupostos de 2018 prorrogats, per tant, la quantia a destinar són 30.000 €; no obstant això, si els partits de l’oposició aproven la proposta de pressupostos generals del govern municipal, podrem disposar de, com a mínim, 50.000 € i, així, podríem executar tant la redacció del projecte de viabilitat com el parc amb aparells biosaludables, una proposta que podrem gaudir tots els contestans”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,562FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià