21 C
Valencia

Cocentaina reclama igualtat de tracte de l’àrea de Salut d’Alcoi cap a la seua Policia Local

Demana que li facen tests als agents de Cocentaina igual que s'ha fet amb els d'Alcoi.

- Publicitat -AVL

L’alcaldessa de Cocentaina s’assabentava a principis de maig que a la policia d’Alcoi l’hospital comarcal li havia fet els tests ràpids de diagnòstic COVID-19 de forma gratuïta i es posava en contacte amb la gerent de l’àrea de Salut per demanar «igualtat de tracte perquè Cocentaina també és un poble que perteneix a l’hospital comarcal Verge dels Lliris i que, per tant, paguem tots i totes».

El 12 de maig remetia per escrit la petició amb el següent contingut:

- Advertisement -

En primer lloc, agraïm la seua tasca al capdavant de la lluita de la nostra zona contra la COVID-19 i li traslladem el nostre ànim i la nostra disposició per col·laborar en allò que es precise.

En segon lloc, sol·licitem a l’àrea de salut d’Alcoi que es realitzen de forma gratuïta les proves diagnòstiques de la COVID-19 a les persones treballadores dels serveis essencials que han estat en contacte amb la ciutadania mentre exercien les seues funcions. Especialment, la Policia Local de Cocentaina i l’equip de Benestar Social.

Sabedors que al personal de la Policia d’Alcoi se li van fer aquestes proves gratuïtament a l’hospital comarcal Verge del Lliris, i com a municipi que ha de ser atés en aquest hospital, demanem el mateix tracte. En cas contrari, entendrem que se’ns està tractant diferenciadament i que està produint-se un greuge comparatiu entre persones treballadores que estan igual d’exposades al contagi.

A la resposta de l’emissiva es va reiterar que no anàven a fer-se les proves a la Policia Local de Cocentaina; no obstant això, s’informava que al personal de tot el departament de Benestar Social sí que anaven a fer-se-li les proves per considerar-les personal sociosanitari, cosa que celebra Mireia Estepa «agraïm que a tot l’equip de Serveis Socials se hagen fet les proves totes amb resultat negatiu a la coronavirus, ja que han estat molt exposades i no han deixat de treballar amb les persones més vulnerables.

Però seguirem reivindicant el dret de la nostra Policia Local a tindre accés a aquestes proves en les mateixes condicions que han accedit els del municipi del costat, Cocentaina no té motiu per a pagar les proves si altres no ho han fet».

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,954FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’alcalde de Vila-real, contra el vandalisme de la plaça de bous

José Benlloch ha condemnat els actes vandàlics en el recinte taurí portàtil instal·lat al costat del jardí de Jaume I, que han danyat de manera important la instal·lació, propietat d'una empresa privada.

LGTBI Castelló uneix l’Acadèmia Valenciana i l’Institut d’Estudis Catalans sumant noves paraules als diccionaris

Al voltant d'una quinzena de noves entrades referides a condicions sexuals, biològiques, de gènere o terminologia específica d'este àmbit estan ara incloses al lèxic LGTBI d'estes dos institucions lingüístiques que han treballat conjuntament.

Els estudiants de les festes del col·legi major de València s’enfronten a multes de 30.000 euros

Com a conseqüència, es va registrar un focus de coronavirus amb 131 positius relacionats.

Alcoi crearà al voltant de 80 places noves d’aparcament en el Centre i Zona Alta

També millorarà altres espais que ja s'utilitzen d'aparcament.

La Delegació del Govern facilitarà informació sobre les persones que van exhibir banderes franquistes el 12 d’octubre

Pérez Garijo: 'Les vulneracions del 12 d'octubre a la llei de memòria són punibles i seran sancionades'.
- Advertisement -

: Valencià