Cocentaina aprova les bases per a rehabilitació de cobertes i façanes

La Junta de Govern local del Consistori va aprovar dos convocatòries d'ajudes per la rehabilitació de cobertes i façanes i tancaments per a 2020.

La Junta de Govern local del Consistori va aprovar dos convocatòries d’ajudes per la rehabilitació de cobertes i façanes i tancaments per a 2020.

L’objectiu d’estes ajudes és la regeneració, rehabilitació i conservació del nucli antic de Cocentaina, en aquelles àrees on hi ha un major deteriorament, ja que són uns elements fonamentals per garantir la seguretat estructural dels edificis.

Estes ajudes van duent-se a terme des de 2012 i ampliant-se l’àmbit d’actuació des de 2013 als barris, pedanies i la resta del nucli urbà de Cocentaina, sempre que les edificacions tinguen una antiguitat d’almenys 40 anys.

Les obres a realitzar que s’emmarquen en este tipus d’ajudes són:
Reparació de cobertes i façanes en mal estat, incloent-hi elements de forjats i cobriment.
Impermeabilització de cobertes.
Neteja, restauració o substitució de tancaments.

Tant la Regidora d’obres i serveis Mariona Carbonell com la Regidora d’Urbanisme Eugenia Miguel, es mostren satisfetes per poder dur endavant, un any més, este tipus d’ajudes tan necessàries per a incentivar la regeneració del nucli antic de Cocentaina, en aquelles àrees on hi ha un major deteriorament i col·laborar directament amb els propietaris amb la rehabilitació d’una de les zones de major atractiu del municipi.

ValenciàEspañol