17.2 C
Valencia

Cocentaina i la Coordinadora pel Valencià signen un nou conveni de col·laboració

Des de l'any 2010, les dos institucions renoven cada any el seu acord de donar suport al valencià.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Un any més, l’Ajuntament de Cocentaina, a través de l’Agència AVIVA, que depén de la Regidoria de Promoció del Valencià, i la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià, han tornat a signar un nou conveni en l’annex del qual s’expliciten els projectes i les activitats que s’han dut i es duran a terme en este atípic any 2020, marcat per una pandèmia que també ha afectat les accions de potenciació d’activitats en valencià.

No obstant això, durant el confinament que va tindre lloc després de la declaració de l’estat d’alarma, encara es va poder coordinar i gestionar el rodatge de dos vídeos a Cocentaina dins de la sèrie titulada «Parapandèmics», a càrrec de l’empresa d’animació sociocultural Sir Agència, activitat que estava prevista dins del conveni que ara s’ha signat.

- Publicitat -

Així mateix, i encara que malauradament les Trobades a la nostra comarca es van haver d’ajornar, es va col·laborar en el Premi Sambori, el qual sí que s’ha pogut dur a terme i hi ha hagut un bon grapat de guanyadors i guanyadores de Cocentaina en tots els nivells.

El regidor de Promoció Lingüística, Iván Jover, ha declarat que: «seguim treballant en diferents àmbits, perquè Cocentaina és un poble que estima la nostra llengua i l’obligació de l’administració és enriquir-la i normalitzar-la». Així mateix, ha donat a conéixer algunes de les activitats que es tenen previst portar a terme d’ací a final d’any, com és, per exemple, la lectura col·lectiva del Tirant, espectacles d’animació per als més menuts i, per descomptat, l’Home de les Orelles, que es celebrarà de nou l’últim dia de l’any, però que tindrà alguna novetat a causa de l’especial situació sanitària d’este any 2020.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.

Benicarló lliura els Premis Literaris 2020 en un acte restringit per la pandèmia

L'Auditori Pedro Mercader ha acollit l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2020, l'esdeveniment cultural més important de l'any a Benicarló. A causa de la pandèmia, l'acte ha quedat restringit a les autoritats locals, guanyadors i patrocinadors.

Comerç comença els tràmits per a reformar la nau de pescateria del Mercat del Cabanyal

També es troba en procés de licitació la rehabilitació de la façana i de la coberta del mercat

El MUCC crea un nou itinerari històric sota el títol ‘Espais de Memòria’

La ruta recordarà els llocs clau del període comprés entre la Segona República i el final de la dictadura franquista
- Advertisement -

: Valencià