20.6 C
Valencia

El confinament dispara la venda de tints per al pèl de Mercadona

El proveïdor totaler, Laboratoris Neocos, accelera la seua nova línia de producció i incrementa la seua plantilla per a proveir la demanda.

- Publicitat -AVL

El confinament a casa decretat per l”estat d’alarma’ per a frenar la propagació de la Covid-19 ha disparat les vendes dels tints per al pèl disponibles en la secció de Perfumeria de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online.

La cadena de supermercats ha passat de vendre 11 unitats per botiga al dia, a vendre 25 unitats per botiga al dia; al mateix temps que nous ‘caps’ (clients) contacten amb la companyia, a través de les seues xarxes socials o el telèfon gratuït d’atenció al client, per a resoldre els seus dubtes sobre com usar-ho.

En esta conjuntura, Laboratoris Neocos, proveïdor totaler encarregat d’elaborar la gamma de tints per al pèl disponible en Mercadona, ha accelerat l’engegada de la seua nova línia de producció i ha incrementat la seua plantilla per a garantir el subministrament d’estos productes, elaborats en la seua fàbrica d’Algemesí (València).

La gamma de tints per al pèl està formada per diferents productes, entre ells, Coloració Permanent amb Amoniaco amb Cobertura 100% Canes que Enfosqueix o Aclareix de 2 a 3 tons. Esta línia de productes, disponible en tota la cadena des de mitjan 2014, ha anat evolucionant per a adaptar-se a les necessitats del client, i actualment en algunes de les seues botigues s’ha incorporat un nou kit amb un Sérum Protector per a aplicar abans del tint.

A més, fruit de la col·laboració amb el proveïdor totaler i de captar amb “El Cap”, en este nou kit el sobre Post Condicionador s’ha transformat en un envàs amb un tap que el client puga obrir amb les mans mullades, i s’ha augmentat alhora la quantitat del mateix.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,608FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Els consells de CaixaBank i Bankia donen el ‘sí’ a formar el banc més gran d’Espanya

El nou banc es dirà CaixaBank i comptarà amb més de 650.000 milions en volum d'actius.

Sanitat detecta un nou brot de coronavirus a l’Eliana

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 8 contagiats.

5 contagiats més a Ontinyent en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 37 contagiats.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Muro de Alcoy per contacte social

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 5 contagiats.

5 contagiats més a Castelló de la Plana en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 234 contagiats.
- Advertisement -

: Valencià