18.9 C
Valencia

El Col·legi de Metges de Castelló recomana “fugir de situacions d’histèria pel coronavirus”

L'entitat se suma a les peticions de calma i demana confiança en les autoritats sanitàries que s'encarreguen de fixar els protocols per a actuar davant els possibles casos detectats

- Publicitat -AVL

El Col·legi de Metges de Castelló (COMCAS), davant l’alarma creada per l’aparició del coronavirus Covid19, se suma a les peticions de calma i tranquil·litat que emeten les administracions autonòmica i estatal. Assenyelant que són elles les autoritats competents a l’hora d’aplicar els protocols i mesures necessàries per a actuar davant aquesta mena de situacions que afecten la salut pública.

El COMCAS considera que són la Conselleria i el Ministeri de Sanitat els qui fixen les accions a seguir tant a la població com als professionals sanitaris, que són puntualment informats sobre les indicacions i protocols que emeten les administracions.

El COMCAS considera que cal actuar amb prudència i calma en el tema i reitera la confiança en les autoritats sanitàries a l’hora d’afrontar aquestes situacions. Al mateix temps que es demana als ciutadans que col·laborin amb elles i segueixin les instruccions que s’han fet públiques tant des de la conselleria com del ministeri. En esta línia, el Col·legi, recomana fugir de situacions d’histèria i actuar amb lògica.

Així mateix, el Col·legi de Metges de Castelló fa seu l’acord de gener passat del Consell General de Col·legis Oficials de Metges en expressar ” la nostra confiança i respecte pel treball eficaç de les nostres autoritats de Salut Pública, així com per les Organitzacions Internacionals en el seu treball eficient i oportú”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,723FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià