Una dona de 46 anys ha col·lisionat amb el seu cotxe contra un banc en Castelló

Una dona col·lisiona el seu turisme contra un banc prop del Corte Inglés de Castelló.

La Policia Local de Castelló, que aquesta vesprada al voltant de les 17.15, s’ha produït una eixida de via d’un turisme en els voltants de la zona de Plaça Espanya, prop del Corte Inglés.
Per circumstàncies que de moment es desconeixen, i que està investigant la patrulla d’Atestats i Recerca d’accidents de Castelló, un turisme marca Toyota model Auris, s’ha eixit de la via quan circula pel carrer Gandia, s’ha pujat al passeig per als vianants, que es troba entre l’entrada del pàrquing del centre comercial i el mateix establiment, ha colpejat diversos bol·lards i dos fanals mentre circulava per aquest passeig per als vianants i finalment ha col·lisionat contra un banc.
Per sort no hi havia ningú passejant per la zona en el moment de l’accident, per la qual cosa a causa del sinistre, solament ha resultat ferida la conductora del turisme sinistrat, la qual presentava desorientació i falta de coordinació.
Per aquests motius, aquesta dona de 46 anys ha sigut traslladada fins a l’Hospital General per a fer-li les proves mèdiques pertinents.