viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Col·legi Santa Maria d’Ontinyent reprèn el musical “Simba, el nuevo rey” després d’aconseguir més de 4000 espectadors en 2016

El Col·legi Santa Maria d’Ontinyent reprendrà enguany el musical “Simba, el nuevo rey” després d’aconseguir més de 4000 espectadors en les 10 funcions realitzades a Ontinyent i Agullent en 2016. La directora del centre, Isabel Mollá, l’encarregada del projecte de Teatre, Merche Casanova, i el director del cor, Roberto Esteve, han presentat a l’alcalde, Jorge Rodríguez, la segona temporada d’una representació amb veus en directe i música adaptada per Vicent Casanova, en la que intervenen més de 150 persones entre cor, solistes i ballarins, tots ells de fins a 16 anys. L’obra, que es posa en escena amb la col·laboració de l’Ajuntament i de Caixa Ontinyent, tornarà als escenaris els dies 1 i 2 d’abril al centre educatiu.

Roberto Esteve, recordava que esta representació és fruit de dos anys de treball i constitueix un espectacle “com mai s’ha vist en Ontinyent fora del Teatre Echegaray, amb veus i dramatització en directe, espectaculars vestuaris i equip de llum i imatge”, agraint-se a l’alcalde “la inestimable ajuda de l’Ajuntament, sense la qual fer activitats com aquestes seria molt complicat”.

Jorge Rodríguez felicitava els responsables del centre “per l’esforç realitzat i per l’èxit assolit amb una obra que suposa una gran mostra de treball conjunt, ja que ha implicat a fet a alumnat, mestres, exmestres i familiars. Un èxit que de segur continuarà tenint l’espectacle en esta nova temporada”.

Els representants del centre van parlar amb el primer edil de les diverses opcions que es barallen per seguir fent créixer el projecte, informant-lo així mateix de la participació del cor en el concert del “Mig Any” de l’Agrupació Musical d’Ontinyent el pròxim 19 de febrer al teatre Echegaray i el 20 de maig en el concert benèfic “APA Solidària” al Palau de la Música de València.

Últimas noticias

Contenido relacionado