Colomer aposta pel desenvolupament del sector turístic en el marc de la innovació a través de INVAT·TUR Emprèn

El secretari autonòmic de Turisme inaugura una jornada sobre línies de finançament i inversió per a la comunitat Invat.Tur Emprèn que s'ha celebrat en el CdT de València.

AVL

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “el compromís de l’Agència Valenciana del Turisme amb l’economia col·laborativa i la nostra aposta pel desenvolupament del sector turístic en el marc de la innovació”.

Així ho ha assegurat Francesc Colomer durant la inauguració d’una jornada sobre línies de finançament i inversió per a la comunitat Invat.Tur Emprèn que s’ha celebrat en el CdT de València.

El responsable de Turisme ha mostrat el seu reconeixement “als que voleu emprendre”, alhora que ha assenyalat que “hem de crear un entorn públic privat de reputació al voltant del suport a les idees, triomfin o es quedin en el camí, perquè no hem de penalitzar el fracàs, ja que forma part de l’aprenentatge “.

A més, Colomer ha posat èmfasi en la importància del sector turístic, que “té un gran futur i un gran retorn, i és un sector molt polièdric, perquè és disseny, innovació, tecnologia punta, lluita contra el canvi climàtic, ja tot això es uneix la dimensió humana, que és la que ens fa únics “.

El secretari autonòmic ha posat èmfasi que “Invat.Tur Emprèn persegueix l’objectiu de fomentar i facilitar l’emprenedoria en turisme de base tecnològica i innovadora”, i ha afegit que “en ell s’emmarca el programa de Creació i Impuls d’empreses turístiques, que compta ja amb 9 edicions, amb més de 250 participants i amb un èxit de creació d’empreses d’un 40% “.

Així mateix, ha apuntat la necessitat d’un “compromís ferm de l’administració amb qui té idees”. Per això, ha assenyalat que des de la Generalitat, ia través de INVAT · tur, “donem suport al talent des de la innovació, inclusió i accessibilitat, perquè aquestes són les nostres línies de treball, i esperem que els projectes participants s’assentin, es consolidin i surtin per endavant “.

Jornada Invat.Tur Emprèn

La jornada ‘Infoday sobre línia de finançament per a l’ecosistema #InvatturEmprende’ que s’ha celebrat en el CdT de València té com a objectiu informar sobre les línies de finançament públiques i privades per a la comunitat Invat.Tur Emprèn, integrada per projectes empresarials i empreses de recent creació sectorials, així com proveïdors de tecnologia per a empreses turístiques.

La jornada ha comptat amb la participació del la responsable de desenvolupament de l’Institut Valencià de Finances, Immaculada Bea, que ha explicat els instruments de finançament de l’IVF; el director territorial i advisor de BStartup, Miguel Ángel Buigues que ha explicat solucions bancàries per startups; així com la gerent de Big Ban Angels, Neus Pelegrí i la responsable de projectes, Llum Adell, que han explicat com inverteix Business Angel i Plataformes de crowdfunding.

- Advertisement -
CatalanSpanish