Colomer signa un conveni amb la Federació de Falles per a promocionar les festes com a referent en el turisme cultural

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit un conveni de col·laboració amb la Federació de Falles de la Secció Especial per a la realització d'actuacions per a la promoció i impuls d'aquestes, com a referent en el turisme cultural en 2018. 

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit un conveni de col·laboració amb la Federació de Falles de la Secció Especial per a la realització d’actuacions per a la promoció i impuls d’aquestes, com a referent en el turisme cultural en 2018.

Francesc Colomer ha destacat que “les Falles s’han convertit en l’esdeveniment turístic de major repercussió per a la promoció de la ciutat de València i de la província”, al mateix temps que ha explicat que “els monuments fallers, a causa de la seua originalitat i espectacularitat, gaudeixen de gran atracció des del punt de vista turístic”.

Mitjançant el conveni de col·laboració signat, Turisme Comunitat Valenciana contribueix econòmicament en les actuacions de promoció i impuls de les Falles que s’efectuen per la Federació de Falles de la Secció Especial, amb la quantitat de 33.000 euros.

Així, Turisme i la Federació de Falles d’Especial de València col·laboren en la promoció de la marca turística Comunitat Valenciana a través de diferents actuacions publicitàries.

La Federació de Falles de la Secció Especial ha dut a terme, gràcies a aquest conveni, diferents actuacions de promoció, com la col·laboració de l’esdeveniment “Una festa per a tots”, mitjançant la realització de cartelleria, fullets i programes, així com maquetes i esbossos, entre altres accions.

Publicitat