Colomer participa en Benidorm en l’obertura de la II Edició del Digital Tourist 2019

Colomer ressalta que 'els ODS i la revolució tecnològica són un gran repte i el turisme ha de liderar aqueixa transformació'

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en l’obertura de la II Edició del Digital Tourist 2019 que se celebra a Benidorm, i a la qual també ha assistit la ministra d’Indústria i Turisme, Reyes Maroto, l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i el president d’AMETIC, Pedro Mier.

Francesc Colomer ha ressaltat que “els ODS i la revolució tecnològica són un gran repte i el turisme ha de liderar aqueixa transformació”.

Rovira  

Colomer ha explicat que “el turisme ha de ser avantguarda, fort, reivindicatiu i resolutiu, perquè hem de ser els maquinistes d’aqueixa transformació” i ha incidit en què “el món el mouen les idees, no les màquines, i les millors idees alliberen a les persones”.

El responsable de Turisme ha assenyalat que “la fi última principal és cuidar a les persones i tot anirà bé si continuem fabricant emocions humanes”.

Per a Francesc Colomer, “tecnologia i valors ha de ser el mateix” i ha recalcat que “les eines tecnològiques al servei de la destinació resoldran desacords i malentesos”, al mateix temps que ha posat l’accent que “la tecnologia està en condicions d’alliberar-nos de congestió, de balafiament i de malentesos, i ens pot fer més segurs i més eficients”.

El secretari autonòmic ha explicat que “en la Comunitat Valenciana estem construint un sistema d’intel·ligència turística amb metodologia i fulls de ruta en col·laboració amb el sector privat, per a afinar la punteria amb amb la intel·ligència de mercats, gestionant i mesurant els date, perquè així coneixerem millor quina demanda el turista”.

Colomer ha manifestat que “és un encert fixar aquest fòrum a Benidorm, per la seua ambició de futur i d’exaltació de la fe en el turisme.

Digital Tourist 2019 és un fòrum organitzat per Ametic i l’Ajuntament de Benidorm on s’abordaran les principals temàtiques relacionades amb les tecnologies habilitadores digitals d’una manera transversal i on es mostraran iniciatives que s’estan desenvolupant actualment al nostre país. Cal destacar que Turisme Comunitat Valenciana també col·labora en aquesta edició de Digital Tourist a través de Invat.tur.

PublicitatJuega Limpio Orihuela