La “Color Run Fest” posa la fi a les festes de Mislata

color run fest

Les festes populars de Mislata van arribar el dissabte a la seua fi i ho van fer amb la tercera edició de la “Mislata Run Color Fest”. Unes 1500 persones, sobretot joves, van gaudir d’un esdeveniment que combina esport, música i molta diversió. Una cita que ja és obligada en les festes de la ciutat i un dels actes amb més participació.

La carrera, organitzada per l’Ajuntament de Mislata i el Consell de la Joventut, va començar amb el seu vessant més esportiu, una carrera no competitiva d’uns tres quilòmetres de distància, que va partir de la plaça Constitució, enfront de l’Ajuntament, i va acabar en la plaça Major. A mesura que anaven completant la prova, els corredors eren ruixats amb les típiques pólvores de colors d’este tipus d’esdeveniments esportius.

Però la vertadera festa esperava en la plaça Major, just quan els participants anaven completant la carrera. Allí havia preparat una festa, amb l’actuació de disc-jockeys i amb tota una autèntica batalla de colors que va fer les delícies dels participants, especialment dels més joves, omplint de colors el cel de Mislata.

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, va participar com un més en la carrera i en la posterior batalla de colors, acompanyat del president de la Diputació de València, Toni Gaspar, del regidor de Festes, Toni Arenas, i de diversos regidors del govern municipal.

Ja a la nit, el cel de la ciutat va tornar a omplir-se de colors, però en esta ocasió gràcies a l’espectacular mascletà nocturna disparada per la pirotècnia Ricardo Caballer i la metxa de la qual va ser encesa pel mateix Bielsa i el president de la Diputació, que van estar acompanyats per primers edils de la resta de municipis de la comarca.

Un apoteòsic espectacle pirotècnic que va tornar a congregar a milers de mislaters, mislateres i visitants per a posar el fermall d’or a les quals han sigut les festes més multitudinàries i amb més participació dels últims anys.

Publicitat