6.9 C
Valencia

Comença a desmantellar-se l’estructura de peatge de l’AP7 a Oliva

Les obres que ara s'han iniciat, es prolongaran durant una setmana, deixant enrere, des d'este moment, l'últim record de la infraestructura ara recuperada.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El PSOE d’Oliva ha volgut estar present en la  desmantellament de l’AP7 del municipi, “amb esta obra, es posa punt final a una infraestructura que ha condicionat la vida de tots els veïns del nostre municipi durant dècades i que des de l’1 de gener d’enguany, va passar a ser història”.

A més reivindiquen que “després d’anys de lluita i reivindicacions, les gestions del govern, van posar punt final a una de les reclamacions més importants per les quals hem lluitat des del
Partit Socialista”.

“Amb pics de fins a 25.000 vehicles diaris travessant Oliva, i sent un dels punts negres més importants de tot el territori nacional, la liberalització de l’autopista AP7, ha suposat per a tots un important canvi del qual ara els socialistes ens sentim orgullosos”, informen.

“De nou s’ha demostrat com, quan es treballa amb un objectiu comú, la política dona els seus fruits, millorant la seguretat, i la qualitat de vida dels veïns i veïnes”, expliquen.

- Publicitat -

Esta liberalització està permetent ja, recuperar nous espais a Oliva, espais als quals ara des de l’ajuntament hem d’oferir un nou ús per a la ciutadania.
Les obres que ara s’han iniciat, es prolongaran durant una setmana, deixant enrere, des d’este moment, l’últim record de la infraestructura ara recuperada.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià