24.9 C
Valencia

Comencen les mesures per a contruir el col·legi Regina Na Violant

- Publicitat -AVL

L’empresa adjudicatària de les obres del col·legi Regina Violant ja ha realitzat els primers tastos sobre els terrenys que albergaran l’edifici. La signatura Torrescámara ha comunicat a l’Ajuntament d’Almassora el desplaçament dels seus tècnics fins al solar per a realitzar mesuraments “in situ” i avançar sobre plànol els treballs que més tard es traslladaran fins a l’antiga Garrofera.
Segons han indicat els responsables de la constructora, la seua intenció passa per accelerar els tràmits administratius i el treball en l’oficina tècnica i el solar i així escurçar els terminis previs a la construcció. Per la seua banda, la Conselleria d’Obres Públiques ha comunicat a l’Ajuntament d’Almassora que formalitzarà el contracte de les obres el pròxim mes de gener, passades dates nadalenques.
Segons el calendari que marca la llei, la constructora té un termini d’un mes entre la signatura del contracte i l’inici real dels treballs, per la qual cosa les obres haurien de començar com a màxim al febrer. Torrescámara, no obstant açò, ha assenyalat que entre els seus plans no figura esgotar aqueix període, sinó desplaçar màquines i materials fins al recinte per a emprendre els treballs al més prompte possible. De fet, l’empresa adjudicatària ja va comunicar dies arrere al consistori l’enviament dels avals i la resta de la documentació requerida per la Conselleria d’Obres Públiques prèvia a la signatura del contracte.
Tal com figura en la resolució de l’adjudicació, que contempla un termini d’execució de 18 mesos, la Generalitat Valenciana distribuirà en dues anualitats la seua inversió per a les obres del col·legi Regina Violant. Així, d’una banda injectarà 4.620.000 euros en 2016, l’exercici que coparà el gruix de l’actuació al costat del poliesportiu La Garrofera, i completarà l’obra en 2017 amb un pressupost de 549.399,62 euros.
En total, l’Administració valenciana invertirà 5.169.399,62 euros després de l’adjudicació a l’empresa que va presentar la millor oferta d’entre les 40 que es van presentar al concurs públic. El Consell estalviarà 1.760.090,49 euros respecte al pressuposat límit de licitació. Aquesta inversió permetrà construir un col·legi de tres línies educatives dissenyat pels tècnics de l’Ajuntament d’Almassora.
El centre projectat en el solar que antany va ocupar el camp de futbol comptarà amb tres línies educatives formades per 9 unitats d’Infantil, 18 de Primària i un menjador escolar sobre una superfície construïda de 7.127 metres quadrats. L’edificació del Regina Violant posarà fi a una dècada d’activitat en aules prefabricades.

: Valencià

- Advertisement -
- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,982FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València impulsa el cooperativisme entre les treballadores del sector de les cures

La jornada va dirigida a alcaldes, regidors i tècnics dels ajuntaments de La Serranía, La Plana d'Utiel-Requena i la Hoya de Buñol.

L’Alcora millora l’accessibilitat en els passos de vianants

Es duran a terme 16 noves rebaixes entorn de l'avinguda Onda i l'avinguda Castelló.

Alcalà-Alcossebre compra 908 agendes escolars per a l’IES Serra d’Irta i CEIPs La Mola i Lo Campanar

L'Ajuntament ha pagat les agendes en les quals s'inclouen informacions d'interés sobre els centres educatius i consells per a les famílies com a prevenció davant la COVID-19.

Peníscola reclama a Costes els permisos per a escometre les obres de reconstrucció dels accessos del litoral sud

Les obres se centren en dos actuacions principals: l'arranjament de l'única carretera d'accés al litoral sud, que presenta una clivella; així com l'arranjament del ferm al costat de tres cales naturals.

Demanen a Educació revisar els sistemes de ventilació de les aules per a reduir contagis

El sindicat CSIF demanda a Conselleria que instal·le purificadors d'aire i filtres de partícules d'alta eficiència en els centres.
- Advertisement -

: Valencià