Comencen les obres de condicionament de la façana del Museu d’Història

L’Ajuntament de València, a través del Servici de Patrimoni Històric i Artístic i la Delegació de Patrimoni i Recursos Culturals, ha començat les obres de condicionament de la façana del Museu d’Història de València. El termini d’execució de la intervenció és de tres mesos i està pressupostada en 154.000 euros.

Segons ha explicat l’alcalde de València, Joan Ribó, «amb esta actuació, es pretén efectuar la renovació integral del parament de la façana, substituint el mur existent per un altre de nova construcció, que mantindrà l’aspecte original, així com la seua funció de font ornamental. Les obres de condicionament de la façana del Museu d’Història disposen d’un pressupost de 154.000 euros i un temps d’execució de la intervenció de tres mesos».

L’edifici que acull el museu va ser en origen el primer depòsit d’aigües de València, sent construït per Ildefons Cerdà i Leodegario Marchessaux, a partir d’un disseny original de Calixto Santa Cruz dins del projecte general de proveïment d’aigua potable a la ciutat. En este sentit, les obres no afectaran l’accés del públic al museu.

CatalanSpanish