30.9 C
Valencia

Comencen les obres de millora del CEIP Marqués de Benicarló

El projecte s'emmarca dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana i s'han adjudicat per un import de 127.038,63 euros.

- Publicitat -AVL

Esta setmana han començat les obres de millora del CEIP Marqués de Benicarló, la primera de les actuacions previstes dins de programa Edificant de la Generalitat Valenciana. L’adjudicació està dividida en dos lots diferents: un per a reparar la façana sud-oest de l’edifici nou del col·legi, i l’altre per a la resta d’actuacions.

En concret, les actuacions que ja han començat tenen com a objectiu eliminar les contínues filtracions que es produeixen tant a l’edifici d’ampliació general com al de cuines. També se segellaran i repararan les finestres de l’edifici més antic del centre, amb l’objectiu d’eliminar les filtracions que provoquen humitats a les parets interiors del centre.

A més, també s’actua sobre la façana de l’edifici central, que com a conseqüència de les contínues filtracions s’ha anat deteriorant. Finalment, també es pavimentaran les zones de jocs, una part amb paviment de cautxú i l’altra amb una aplicació de paviment de sorra, per tal d’augmentar la seguretat.

El termini d’execució de les obres és de quatre mesos, i s’han adjudicat per un import de 127.038,63 euros (IVA inclòs).

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable també de l’Àrea d’Educació, s’ha mostrat molt satisfeta per l’inici de les obres i ha destacat que «este és primer pas per a executar un projecte molt necessari per al centre». Miralles ha assegurat que «intentarem que les obres s’executen en el menor temps possible per tal d’interrompre el més mínim el desenvolupament normal de les classes».

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,692FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià