Comencen les obres de millora del CEIP Rodríguez Fornos de Safranar

El projecte se circumscriu al Pla Edificant i es va adjudicar amb un pressupost de 73.758,95 euros.

La regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario, s’ha reunit este dilluns amb representants de la Direcció i de l’AMPA del CEIP Rodríguez Fornos, del barri de Safranar, amb motiu de l’inici de les obres de millora en eixes instal·lacions educatives. El projecte se circumscriu al Pla Edificant i es va adjudicar amb un pressupost de 73.758,95 euros.

“El compromís del govern de Joan Ribó amb l’ensenyament públic i amb la dignificació de les instal·lacions educatives és evident amb projectes com el que hui hem visitat”, ha afirmat Notario, qui ha explicat que, “com és habitual, hem informat la Direcció i a l’AMPA del centre del projecte que ara comença i ens hem posat a la seua disposició durant l’execució de les obres per a qualsevol necessitat que els puga sorgir”.

Rovira  

La regidora ha concretat que “un dels objectius del Pla Edificant és millorar les infraestructures i instal·lacions i reparar les deficiències que pateixen molts col·legis públics després de dècades de deixadesa per part del Partit Popular”. Per eixa raó, ha dit, “es va obrir un diàleg amb les famílies de l’alumnat i amb les direccions dels centres per a treballar conjuntament i que foren elles qui prioritzaren les seues necessitats i consensuar cada projecte amb les principals persones usuàries dels centres”.

El projecte contempla diverses actuacions de millora en este centre educatiu, com ara la substitució del paviment del pati de l’alumnat d’Infantil, la reforma parcial del lavabo d’eixe mateix pati, la reparació del cobert del porxo d’entrada, l’eliminació de buits de la façana de la caseta de l’ascensor, la reparació de desperfectes de l’edifici aulari produïts per la impermeabilització deteriorada dels coberts –ja reparada-, el repintat de les baranes oxidades de les escales interiors i l’execució de nous circuits d’enllumenat per a zones amb molta llum natural als corredors de l’edifici aulari.

La duració aproximada de les obres de millora en este centre educatiu és de 45 dies.

PublicitatJuega Limpio Orihuela